schilderij rood roze paars abstract vormen waterverf

Over mij

Vroeger was ik altijd aan het tekenen. In schriften, werkboeken, agenda’s en zelfs het logo van de school paste ik op proefwerken aan. Het begon als wat gekrabbel en eindigde met witte pagina’s die vol stonden met vormen, kleuren en figuren.

tekening vormen ruimte blauw zwart oranje groen      tekening vormen ruimte space kleuren felle kleuren    tekening vormen ruimte space kleurentekening paars vormen abstract

Enkele jaren geleden begon ik mijn tekeningen in verf te schilderen omdat de kleuren dan mooier uitkomen. Dit deed ik met vlagen heel veel, en dan bleven mijn verfspullen weer maanden in de kast. In een klein appartementje is het toch een gedoe om telkens alles te voorschijn te halen en weer op te ruimen.

schilderij ooranje geel rood abstract vormen acrylverf     schilderij bruin blauw groen abstract vormen acrylverf     schilderij rood roze paars abstract vormen waterverf     schilderij groen blauw grijs felle kleuren abstract acryl

Gelukkig heb ik dat probleem niet meer, tegenwoordig heb ik een hele zolder tot mijn beschikking en hier schilder ik er dan ook op los. Momenteel mix ik het vroegere “vakjeswerk” met abstracte kunst. Mijn stijl is echter nog volop in ontwikkeling dus wie weet wat de toekomst brengt.

Dankzij de mooie complimenten die ik de laatste tijd van vrienden en familie kreeg wil ik graag mijn werk delen en zo ontstond deze website. Mocht je feedback, vragen of opmerkingen horen dan hoor ik deze natuurlijk graag.

Groetjes,

Lindie

lindie